Informatii Publice

Anunturi Diverse

OASES.POZA

Romaero SA implementeaza sistemul ERP OASES MRO realizat de firma Commsoft ,Marea Britanie pentru activitatile de reparatii aeronave ( MRO).
Compania aerospatiala romaneasca, Romaero SA (Romaero) a ales OASES,Commsoft , lider in sisteme informatice MRO pentru sisteme expert de inginerie si de întretinere, pentru a controla activitatile de întretinere de baza.
Sistemul va permite Romaero sa asigura suportul tehnic expert pentru companii aeriene pe terte piete si operatorii comerciali din locatia sa din apropiere, Bucuresti ,Aeroport Baneasa, România.
Romaero va asigura 40 de utilizatori simultani, in baza unui contract incheiat pe cinci ani cu Commsoft, si cu implementare imediata.
Contractul cuprinde cinci module: modulul principal, modul de productie, modul de gestiune materiala, modul de gestiune comerciala si modul de asigurarea garantiei.
De asemenea, exista un acord de perspectiva pentru implementarea de module suplimentare disponibile la o data ulterioara pentru a ajuta la Romaero dezvoltarea activitatilor sale de afaceri în continuare.
Aceste module suplimentare vor include modulul de întretinere in timp real (in linie), modul de mentinerea navigabilitatii si planificare.
Nick Godwin, Director General al companiei Commsoft, a comentat:
„Alegerea produsului ERP numit OASES reprezinta un castig major al strategiei noastre de succes în România ?i Europa de Est,promovandu-se beneficiilor sistemului nostru la nivel local. Suntem incantati de relatia de lucru stabilita intre cele doua companii si urez companiei Romaero multe realizari si continuarea actvitatilor sale pe termen lung .
Suntem siguri ca produsul OASES se va dovedi un atu major pentru succesul pe viitor a companiei. „